Rotary Thema 2014/2015

Thema Rotary International

Thema Rotary Club Oldebroek-Elburg

Thema Rotary International

Het thema waarmee de President RI, Gary C.K. Huang, dit jaar iedereen vraagt aan de slag te gaan is: "Light Up Rotary"

RI President 2014/2015
Gary C.K. Huang

Meer info over hem en zijn thema kunt u hier downloaden.

Jaarthema Rotary Club Oldebroek-Elburg "KLEURRIJK"

Het leven is kleurrijk. Soms moet je goed rondkijken om dat te zien en vooral… je moet het willen zien.  De natuur, de stad/ het dorp waar je woont, de regionale cultuur, de mensen om je heen…. Iedereen en alles heeft zijn eigen unieke ‘code’ en als  je die ziet, dan zie je overal iets bijzonders. DAT maakt het leven kleurrijk.

In het bestuursjaar 2014-2015 zullen weer diverse externe sprekers uitgenodigd worden en we gaan een aantal bedrijven bezoeken; dat maakt het programma gevarieerd, boeiend en kleurrijk. Ook komen onze eigen clubleden meer aan bod. We hebben mooie karakters, leden met bijzondere (levens-) verhalen, boeiende persoonlijkheden, uitgesproken meningen…. daar gaan we elkaar deelgenoot van maken.

‘Kleurrijk’ is in het Duits ‘bunt’; dat is niet ver verwijderd van onze Nederlandse woord ‘bont’; we gaan het bont maken met elkaar!!!

Ineke Kramer
voorzitter 2014/2015